Δήλωση συμμετοχής στη συνάθροιση της Κυριακής 4 Οκτωβρίου

Posted by on Tuesday, September 29, 2020 Under: Πρόγραμμα

Αγαπητοί αδελφοί και φίλοι,

Σας υπενθυμίζουμε πως το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στη συνάθροιση της ερχόμενης Κυριακής στο https://bit.ly/eethapplicationform ή, για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, στα τηλέφωνα 6970102165 και 6970102748.


Προκειμένου να έχουμε τη δυνατότητα συμμετοχής όσο το δυνατόν περισσότεροι, θα πραγματοποιηθούν δύο συνάξεις. Η πρώτη θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. και η δεύτερη στις 12:00 μ.μ.


Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να δηλώσετε σε ποια από τις δύο επιθυμείτε να παρευρεθείτε.

Σε περίπτωση που σε κάποια από τις δύο συμπληρωθεί ο επιτρεπόμενος αριθμός συμμετοχών, τότε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 


Επομένως, αφού δηλώσετε, θα χρειαστεί να περιμένετε μήνυμα, το οποίο θα έρθει στο email σας το Σάββατο 3 Οκτωβρίου (ή σε SMS για όσους δήλωσαν μέσω τηλεφώνου) και στο οποίο θα ενημερώνεστε σε ποια από τις δύο συναθροίσεις μπορείτε να λάβετε μέρος. 


Σημείωση για γονείς παιδιών Κυριακού Σχολείου: Με δεδομένο ότι τα μαθήματα του Κυριακού Σχολείου θα γίνονται στις 12:00 μ.μ., εάν συνοδεύετε παιδιά που θα παρακολουθήσουν το Κυριακό Σχολείο, αυτομάτως κατοχυρώνετε συμμετοχή για τη συνάθροιση που ξεκινα στις 12:00 μ.μ..

In : Πρόγραμμα