ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Posted by on Tuesday, May 19, 2015 Under: Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Σας είναι ίσως γνωστό, ότι εδώ και δύο χρόνια η Εκκλησία μας οργανώνει κάθε Σάββατο μεσημέρι ένα «γεύμα αγάπης» για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από ανθρωπιστική συμπαράσταση και ειδικότερα μάλιστα για κάποιους που ζουν στην περιοχή που βρίσκεται η Εκκλησία μας. Στην προσπάθειά μας αυτή, στάθηκαν αρωγοί τόσο άτομα, όσο και επιχειρήσεις, που απέδειξαν ότι ακόμη και στην εποχή μας η ευαισθησία στον ανθρώπινο πόνο και στην ανθρώπινη ανάγκη δεν έχει πάψει να υπάρχει.

Για όλους αυτούς, αλλά και για όλους εκείνους που πήραν μέρος στην προσπάθεια αυτή (ή που ενδεχομένως θα πάρουν μέρος στο μέλλον) οργανώνουμε την ερχόμενη Κυριακή στις 8 το βράδυ στην Εκκλησία μας (Ποσειδώνος 57 – Φοίνικας) Συναυλία, που εντάσσεται στα πλαίσια των «Ανοιξιάτικων Μουσικών Συναντήσεων 2015» της Εκκλησίας και που αυτή την Κυριακή περιλαμβάνει έργα J.S.Bach και άλλα χορικά. Θα συμμετάσχουν το φωνητικό σύνολο «εν χορώ» και η ορχήστρα “camerata evangelica”, υπό τη διεύθυνση του Κωστή Παπάζογλου. Θα συμμετάσχει ακόμη και η ορχήστρα νέων της Εκκλησίας, που λειτουργεί υπό την ευθύνη της Μαρίνης Πεϊκίδου – Παπάζογλου.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στην εκδήλωση αυτή και θα χαρούμε ιδιαίτερα αν θελήσετε να απευθύνετε και ένα χαιρετισμό.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Από μέρους της Ευαγγελικής Εκκλησίας
Δημοσθένης Κατσάρκας

In : Πολιτιστικές Εκδηλώσεις