Επίσκεψη του ομιλητή John Blanchard στην Ευαγγελική Εκκλησία

Posted by on Saturday, October 15, 2016 Under: Πρόγραμμα
Πρόσκληση με αφορμή την επίσκεψη του ομιλητή John Blanchard στην Ευαγγελική Εκκλησία

Μπορείτε να ακούσετε ή να κατεβάσετε τις ομιλίες από εδώ!
Επίσης, μπορείτε να δείτε τις ομιλίες και στο κανάλι της εκκλησίας στο YouTube.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε τη χαρά και την ευλογία της επίσκεψης του κ. John Blanchard, που είναι ένας από τους διασημότερους ομιλητές τόσο σε συνέδρια όσο και σε επιμέρους εκκλησίες, όχι μόνο στη Βρετανία αλλά και γενικότερα.


Στη πόλη μας, ο κ. Blanchard θα δώσει δύο ομιλίες στην εκκλησία της οδού Ποσειδώνος. Την πρώτη την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 8.00 μ.μ. με θέμα την προσωπικότητα του Κυρίου Ιησού Χριστού ως Προφήτου, ως Αρχιερέα και ως Βασιλέως.

Την δεύτερη, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, πάλι στις 8 το βράδυ, που θα είναι διάλεξη αυτή τη φορά, με θέμα "Μήπως η πίστη στον αληθινό Θεό πρέπει να θεωρείται ξεπερασμένη στη σημερινή εποχή του αθεϊσμού και του αγνωστικισμού;".

Ας σημειωθεί ότι ο κ. Blanchard έχει πλουσιότατο συγγραφικό έργο, πολλά από τα βιβλία του έχουν κυκλοφορήσει και χουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες του κόσμου, ενώ ορισμένα από αυτά υπήρξαν για αρκετό διάστημα Best Sellers.
Είναι μια μοναδική ευκαιρία να τον ακούσουμε και να αποκομίσουμε ευλογίες που θα μας στείλει ο Θεός με τον απεσταλμένο Του.

Μπορείτε να ακούσετε ή να κατεβάσετε τις ομιλίες από εδώ!
Επίσης, μπορείτε να δείτε τις ομιλίες και στο κανάλι της εκκλησίας στο YouTube.


In : Πρόγραμμα