Επαναλειτουργία

Posted by on Wednesday, June 17, 2020 Under: Πρόγραμμα

Αγαπητοί Αδελφοί,

Σας θυμίζουμε ότι την ερχόμενη Κυριακή, 21 Ιουνίου, θα έχουμε τη δεύτερη μετά την πανδημία σύναξή μας στην Εκκλησία και σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος σαυτήν. Υπάρχουν βέβαια κάποιες προϋποθέσεις που πρέπει να έχετε υπόψη σας και που προέκυψαν από τα μέτρα που επέβαλε η Πολιτεία.

Πιο συγκεκριμένα:

  1. Η συνάθροιση θα αρχίζει στις 11, ώστε να την παρακολουθήσουν και όσοι δεν θα είναι παρόντες εκεί, αλλά θα συνεχίσουν την παρακολούθηση από το διαδίκτυο.

  2. Είναι αυτονόητο ότι αυτοί που θα πάρουν μέρος πρέπει να έρθουν πριν από τις 11 και να καταλάβουν τις θέσεις που θα τους υποδείξουν οι ταξιθέτες γιατί αυτές είναι αυστηρά καθορισμένες σύμφωνα με τους όρους που μας έχουν επιβληθεί.

  3. Ο μέγιστος αριθμός αδελφών που μπορεί να πάρει μέρος είναι 96. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας (σύμφωνα με τις δηλώσεις) γιαυτό σπεύστε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας είτε ηλεκτρονικά στο https://bit.ly/eethapplicationform ή τηλεφωνικά στους αριθμούς 6970102165 και 6970102748.

  4. Το Σάββατο το πρωί θα ειδοποιηθείτε ή με e-mail ή με sms εάν η δήλωσή σας είναι μέσα στους 96, οπότε και θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στη συνάθροιση. Όσοι θα είναι υπεράριθμοι θα παρακληθούν να περιοριστούν στην παρακολούθηση από το διαδίκτυο.

  5. Θυμίζουμε ότι πρέπει να τηρηθούν όλες οι διατάξεις που αφορούν στη χρήση μάσκας, απολυμαντικών, πλυσίματος χεριών, αποστάσεως από άλλους κ.ο.κ.

Ας σημειωθεί ότι η συμπροσευχή της Τετάρτης (στις 8 το βράδυ) και η Βιβλική μελέτη της Παρασκευής (πάλι στις 8 το βράδυ) θα εξακολουθήσουν να μεταδίδονται διαδικτυακά, όπως γινόταν όλο αυτό το διάστημα.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας, σας περιμένουμε την ερχόμενη Κυριακή και ευχόμαστε κάθε ευλογία του Θεού ατομικά, αλλά και συνολικά.

Από το Πρεσβυτέριο της Εκκλησίας


In : Πρόγραμμα