Επαναλειτουργία συνάθροισης Κυριακής

Posted by on Tuesday, June 1, 2021 Under: Πρόγραμμα

Αγαπητοί αδελφοί και φίλοι,


Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι την ερχόμενη Κυριακή, 6 Ιουνίου, θα έχουμε την ευκαιρία, μετά από αρκετούς μήνες, να έχουμε ξανά συνάθροιση με φυσική παρουσία στην Εκκλησία μας και σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος σ’ αυτήν. 


Με βάση τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η Πολιτεία, ο μέγιστος αριθμός ατόμων ανά συνάθροιση είναι 30.


Για το λόγο αυτό έχουν προγραμματιστεί 2 συναθροίσεις:

α) Στις 11:00

β) Στις 12:30

Η πρώτη θα μεταδοθεί και ζωντανά στο διαδίκτυο, ενώ και στις δύο θα γίνει η τέλεση του Δείπνου του Κυρίου, σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.


Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας (σύμφωνα με τις δηλώσεις), γι’ αυτό σας καλούμε, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στη συνάθροιση που επιθυμείτε στη φόρμα https://bit.ly/eethapplicationform

Όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, μπορούν να δηλώσουν τηλεφωνικά στους αριθμούς 6970102165 ή 6970102748. 


Το Σάββατο το πρωί θα λάβετε e-mail (ή sms όσοι δήλωσαν τηλεφωνικά) με το οποίο θα ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα της επιλογής (ή των επιλογών σας).
Εκείνοι που θα είναι υπεράριθμοι θα παρακληθούν να περιοριστούν στην παρακολούθηση από το διαδίκτυο.


Όσοι θα πάρετε μέρος, παρακαλούμε να έρθετε εγκαίρως και να καταλάβετε τις θέσεις που θα σας υποδείξουν οι ταξιθέτες, καθώς αυτές θα είναι προκαθορισμένες, σύμφωνα με τους όρους που έχουν επιβληθεί. 

Επιπλέον, σας υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να τηρηθούν αυστηρά όλες οι διατάξεις που αφορούν στη χρήση μάσκας, απολυμαντικών, πλυσίματος χεριών, τήρηση αποστάσεων κ.ο.κ.


Τέλος, σημειώνουμε ότι η συμπροσευχή της Τετάρτης (στις 8 το βράδυ) και η Βιβλική μελέτη της Παρασκευής (πάλι στις 8 το βράδυ) θα εξακολουθήσουν διαδικτυακά, όπως γινόταν όλο αυτό το διάστημα.


Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία σας.

Σας περιμένουμε την ερχόμενη Κυριακή και σας ευχόμαστε κάθε ευλογία από το Θεό!Από το Πρεσβυτέριο της Εκκλησίας

In : Πρόγραμμα