[ΠΕΣ] Κοινή Διαδικτυακή Πανελλήνια Σύναξη την Μ. Τετάρτη 28/4/21 19:30

Posted by on Monday, April 26, 2021 Under: Πρόγραμμα
Αγαπητοί  Αδελφοί και Φίλοι,

 

Αύριο [σ.σ. σήμερα] αρχίζει η Μ. Εβδομάδα για ένα ακόμα ιδιαίτερο Πάσχα του 2021!  Θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε άλλη μια φορά την πορεία του Κυρίου μας προς τον σταυρό την εβδομάδα των παθών με τον θάνατό Του και την θριαμβευτική ανατροπή της Ανάστασης!

Καθώς λοιπόν ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε για άλλη μια χρονιά το Πάσχα, ως Ευαγγελική Κοινότητα,  αποκλεισμένοι απ’ τις συνάξεις  των τοπικών μας εκκλησιών στις περισσότερες πόλεις και εκκλησίες, θέλουμε να καλέσουμε όλους  τους αδελφούς σε μια κοινή ζωντανή Πανελλήνια διαδικτυακή συνάντηση, που στόχο έχει να θυμηθούμε όλοι μαζί  τη θυσία του Κυρίου μας, να βρούμε ο καθένας τη θέση μας γύρω απ’ τον Σταυρό Του και να διακηρύξουμε την ενότητα της Εκκλησίας Του αυτές τις δύσκολες ώρες της πανδημίας.

Κάθε εκκλησία θα έχει την Μεγάλη Εβδομάδα τις δικές της συνάξεις αλλά  την Τετάρτη 28/4/21 στις 19:30 θα συναντηθούμε όλοι μαζί διαδικτυακά… θα ακούσουμε μερικά ολιγόλεπτα βιβλικά μηνύματα από εκπροσώπους των εκκλησιαστικών σωμάτων της κοινότητάς μας, θα ψάλλουμε από απόσταση ασφαλείας κάποιους ύμνους μαζί και θα κλείσουμε την ώρα μας με κοινή συμπροσευχή με θέματα που απασχολούν όλους μας.
H ζωντανή συμμετοχή όλων μας θα γίνει απ’ την πλατφόρμα ZOOΜ*.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους αδελφούς και φίλους των εκκλησιών μας που ίσως δεν έχουν πρόσβαση στον πίνακα ανακοινώσεών μας για την ευλογημένη αυτή συνάντηση.

 

Με αδελφική αγάπη για τη συντονιστική επιτροπή του ΠΕΣ

 

Γιώργος Καλοτεράκης                                               Φώτης Ρωμαίος

Πρόεδρος                                                                  Γ. Γραμματέας

*Για να πάρετε μέρος μπορείτε να μας στείλετε email στο eethes@ymail.com και θα σας προωθήσουμε τις σχετικές οδηγίες από τον Π.Ε.Σ..

Η καθιερωμένη ώρα συμπροσευχής της εκκλησίας μας που είναι προγραμματισμένη για αυτή την Τετάρτη στις 20:00, ματαιώνεται.

In : Πρόγραμμα