43ο Συνέδριο Θεσσαλονίκης

Posted by on Thursday, January 25, 2018 Under: Συνέδριο Θεσσαλονίκης
Σε λίγες μέρες (16-18 Φεβρουαρίου) θα έχουμε στη Θεσσαλονίκη και πάλι το “Συνέδριο Θεσσαλονίκης” που οργανώνουμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή εδώ και μερικές δεκαετίες. Φέτος το θέμα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον: “Η οικογένεια στο προσκήνιο” και έχουμε την πρόθεση να συζητήσουμε θέματα που προκύπτουν από την λειτουργία, την εκτροπή και τις κοινωνικές αντιλήψεις που αγγίζουν την οικογένεια και ανατρέπουν τη βάση και την προοπτική της.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να έρθετε τις μέρες εκείνες στην Θεσσαλονίκη και να παρακολουθήσετε το Συνέδριο μας, με τη βεβαιότητα ότι το Πνεύμα του Θεού θα έχει κάτι ενδιαφέρον να πει σε καθέναν από εμάς. Οι ομιλητές του Συνεδρίου είναι δοκιμασμένοι (Δημοσθένης Κατσάρκας, Λάμπης Σιδηρόπουλος, Άρις Κατσάρκας, Σοφία Πορτινού και άλλοι).

Το θέμα είνα εξαιρετικά ενδιαφέρον, πολλές οικογένειες στις Εκκλησίες μας κλονίζονται απ’ τις κοινωνικές εξελίξεις, είναι λοιπόν μια ευκαιρία που μας χαρίζει ο Θεός να σκεφτούμε πάνω στο πρόβλημα αυτό και να ενημερωθούμε όσο γίνεται πληρέστερα, πάντοτε με βάση το Λόγο του Θεού και την πείρα που έχουν αδελφοί που ασχολούνται ειδικότερα με τα σχετικά προβλήματα.In : Συνέδριο Θεσσαλονίκης