44ο Συνέδριο Θεσσαλονίκης 8 - 10 Μαρτίου 2019

Posted by on Saturday, February 23, 2019 Under: Συνέδριο Θεσσαλονίκης

Πλησιάζουν οι μέρες για το ετήσιο και καθιερωμένο εδώ και πολλά χρόνια «Συνέδριο Θεσσαλονίκης», που φέτος προγραμματίζεται για τις 8 έως 10 Μαρτίου 2019 (αμέσως πριν την Καθαρή Δευτέρα). 

Σας προσκαλούμε λοιπόν να έρθετε κοντά μας, να περάσουμε μαζί μερικές ώρες πνευματικής ανάτασης, με εξέταση θεμάτων που μας αφορούν και με προοπτική μελλοντικών δραστηριοτήτων, όπως μας οδηγήσει το Άγιο Πνεύμα του Θεού. 

Το θέμα του Συνεδρίου μας φέτος είναι: «Η Ευαγγελική Εκκλησία στο προσκήνιο». Θα έχουμε μαζί μας εκλεκτούς ομιλητές (Στέφανος Κατσάρκας, Γιάννης Τσεβάς, Φιλήμων Μπαντιμαρούδης κλπ.) και προσδοκούμε ο Θεός να μας στείλει τις ευλογίες Του, όπως άλλωστε έχει κάνει επανειλημμένα στο παρελθόν. 

Πάρτε λοιπόν την απόφαση να ‘ρθείτε κοντά μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα διαπιστώσετε ότι αξίζει τον κόπο. Είναι μια ευκαιρία να βρεθούμε μαζί, να αναθερμάνουμε τις σχέσεις μας και να αναζητήσουμε το θέλημα του Θεού για την πορεία μας στην καθημερινή μας διαβίωση. Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία. 

Σύντομα θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες, ώστε να ξέρετε το πρόγραμμα και τις επιμέρους ιδιοτυπίες. 

Παρακαλούμε προσευχηθείτε μαζί μας ο Θεός να ευλογήσει την προετοιμασία του Συνεδρίου και να μας στείλει δικά Του ευλογημένα μηνύματα για τη δόξα του Χριστού. 

Δικός σας στην υπηρεσία Του, 

Δημοσθένης Κατσάρκας 


In : Συνέδριο Θεσσαλονίκης